søndag 16. oktober 2011

Hugguverk....

Fanden spare, så elendig man skal føle seg hele tiden, da! Våkna for omtrent en time sia, med DEN hodepinen. Fant heldigvis noe Ibux og Paracet, så håper den gir seg snart.

Vært oppi det nye huset ikveld. Fikk unna en hel haug med esker, og det begynner sånn smått å ta form der oppe. I begynnelsen var vi fryktelig spente på hvordan det skulle gå i DET knøttlille huset, men nå som vi har tilbragt noen timer der oppe, kjennes det bare mer og mer BRA ut. Vi gleder oss, alle sammen, til å begynne å bo der. Føles godt å pakke ut noen av tingene og ha kjente saker rundt seg, og vite at det er VÅRT, ikke pappa sitt. LITT plasseringsproblemer går jeg nok utfra at vi støter på etterhvert, men akkurat nå kjennes det ut som om alt sammen skal gå seg til.

Så var det pengene da. Helt blakk, og enda 14 dager igjen av oktober, til ny "forsyning" kommer. Frustrerende. Vi mangler sofa, køyeseng til guttene, og antakelig mye, mye mer. Har lett på FINN hver dag, etter sofaer som gis vekk, men de er jo så SCHTØGGE at man får tannverk av de eneste som ligger ut nå.

Spent. Men ved forholdsvis godt mot. Tror jeg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar